söndag, september 07, 2008

Cecilia och Morgan Lör. 6/9

Igår Lördag var vi hembjudna till Cecilia & Morgan. På plats fanns även Cecilias bror Jonas med sin fru Madeleine. Vi började med en fyr kamp och tilltugg ute i trädgården. Alex var den som vann. Efter det åts det kräftor, räkor, laxpaj, sallad samt bröd med tillbehör...i mängder. Jättegott! Och sen blev det kaffe med god marängtårta...
Till denna dag skulle vi alla köpa med oss en present a 40 kronor som både passar kille och tjej. Så efter maten började vi med tärningsspelet. Äggklockan ställs och under den tiden ska man samla på sig så många presenter som möjligt. Dock går det endast om du får en sexa på tärningen. Presenterna flög från famn till famn. Till sist ringde klockan och de presenter man då hade fick man behålla. Tyvärr fick Morgan och Cecilia inga presenter alls! Kul var det iallfall.
Drinkarna flödade och snacksen plockades fram för nu var det dax för spelet: Med vilda gester. Alltid lika roligt att spela detta. Man ska förklara ett ord med gester till sin lagkamrat (på tid). Detta spelades om och om igen eftersom vi var tvungna att spela med alla. För vissa var sämre än andra :-) Och alkoholen gjorde inte saken bättre på slutet... Allt var jättetrevligt och kvällen rundades av vid halv tre tiden.

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv något roligt vet jag!