söndag, september 21, 2008

Lördagskväll hos pappa 20/9

Igår Lördag blev vi hembjudna till Julles pappa. Innan avfärd till honom så körde vi ner till sjön så att Alice fick springa av sig lite. Hon valde dock att bada.
Väl framme hos pappa fanns både Julles syster Josefine och Thomas en gammal vän till familjen. Vi fick även chans att träffa pappas flickvän Mona.
Till förrätt bjöds det på ugnsbakade nachos med salsa, jalapeno och ost. Till detta drack vi såklart tequila! Huvudrätten var kyckling satay med jordnötssås. Mums! Efter maten påbörjade vi spelkvällen. Vi började med Alfapet. Det var mycket roligare än jag trodde. Vi kommer nog att köpa det till oss oxå.
Under tiden vi spelade fick vi kaffe samt glass och jordgubbar med riven choklad och havssalt. Det var Mona som bjöd på detta och det var super gott! Alice fick oxå smaka på en kula glass.
Till sist gav vi oss på det svåraste av frågespelen. Nämligen NE (Nationalencyklopedin spelet). I början gick det trögt för vissa men till sist fick vi alla några böcker i hyllan. För den som orkade fanns det både godis och chips. Kvällen avslutades vid halv tre tiden. Det var jättetrevligt. Synd dock att det blir för sällan....

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv något roligt vet jag!