lördag, november 22, 2008

Lördag 22/11

Då var man väl tillbaka i vardagen. Eller ja nästan. Alex har ännu ledigt ca 2 veckor till och glider runt här hemma. Julle Själv jobbar nu hela helgen.
I torsdags åkte vi till ekeby möbelaffär och hittade två mattor som vi köpte på öppet köp. De var riktigt fina så vi tog med dem på en gång. Har tittat på mattor ett tag nu men aldrig hittat det där extra som vi faller båda för. Det lutar åt att vi behåller dom. Alice gillar iaf mattorna! Direkt efter det att vi hade lagt ut den ena mattan så vandrade Alice runt på den och sen hämtade hon sitt ben och la sig till rätta. Vi kan inte fatta att den hunden kan vara så mänsklig på något sätt...
Snön har oxå kommit till oss. Tyvärr har vi inte rätt däck på alla bilar än. Men vi kör bara en bil än sålänge. Iaf så längtar vi redan tillbaka till ett varmt land. Alex sa nyss att vi får boka en ny resa igen... Hörde att hotellpersonalen varit extra snälla mot Lasse och Mats nere på hotellet idag. De hade tagit alla deras kläder ifrån hotellrummet och skickat det med tvätten. Det verkar inte finnas direkta lagar och rättigheter i det landet haha...
Julle har varit hos läkaren igår för att ta prover. Vi misstänker att hon har fått Salmonella. Kul... Nu ska Alex göra oss en fruktdrink som vi är så vana vid nu.... (Snöbilderna är från halv fem imorse.)
----
Bei uns ist alles fast beim alten. Alex hat noch 2 wochen frei aber ich muss das ganze wochenende arbeite. Wir haben zwei teppiche gekauft. Sie sind sehr schön. Alice mag die auch. Kaum hatten wir den einen teppich ausgelegt und schon war sie darauf mit ihrem bein und hat es sich gemütlich gemacht. Der schnee ist jetzt auch bei uns gelandet. Die bilder sind von heute morgen um halb fünf. Alex vater und onkel sind noch in thailand. Die haben heute ein schock bekommen als sie aufs zimmer gegangen sind und gemärkt haben das das hotell alle ihre sachen zur wäsche geschickt hatten. Haha... Ich war auch gestern beim arzt. Wir denken das ich salmonellen haben kann. Schön ne... Jetzt wird Alex uns einen fruchtdrink machen was wir viel von in thailand getrunken haben.


Bildbevis på Alice











Matta 1

Matta 2 något mörkare

1 kommentar:

  1. Anonym22/11/08

    Stackars Juliana!
    Litet tips (om ni inte redan vet), köp RESORB (i brustablettform) på Apoteket och drick 2 tabletter i ett glas vatten så ofta du kan. Extra viktigt om du har svårt att behålla mat & dryck.

    Tyvärr är det ju så att vi "bortskämda" svenskar får räkna med sådana här smällar när vi reser långt. Själv har vi råkar ut för salmonella, giardias, campylobacter och amöbor i magen!!!! Så vi vet att resorb är kanon!!

    Vi har nog ett rör hemma om du vill prova.

    Ewa & Göran

    Ps; Totte längtar efter att få röja i snön med Alice så nu får du sluta vara jetlaggad Alex ;)

    SvaraRadera

Skriv något roligt vet jag!