lördag, november 08, 2008

Thailand Dag 4

Hej. Forst vill vi tacka for alla fina kommentarer. Alltid kul att se efter om nagon har skrivit. Idag var det mulet i borjan. Bestamde oss darfor att aka in till Ao Nang och kolla butikerna lite. Vi tog en longtail bat ifran vastra sidan for 80bath/pers(ca 17kr). Turen tar knappt tio minuter. Val framme kastade thailandarna sig pa oss for att salja en massa grejer. Det ar en sak vi inte gillar med landet. Men alla maste de tjana pengar. Vi ar dock valdigt glada att vi inte bor i Ao Nang. Skont att slippa all trafik och folk nar man val ar tillbaka pa Railay. Det kanns lite som "the beach" for oss. Vi hittade inget kul. Fick lite priser pa flyg till Singapore. Men taxi till Phuket och flyg for tva personer kostar runt 20000 bath, strax over 4000 kronor. Det gar inga flyg direkt ifran Krabi. Da far vi mellanlanda pa Bangkok.
Under dagen blev det varmt igen och nar vi val var hemma tog vi ett dopp i poolen och spelade ett parti yatzi vid poolkanten. Nar vi sedan gick upp for att gora oss iordning sa horde vi ett bankande pa taket. Det var ett gang med apor som kommit ner ifran klipporna for att ata ifran ett trad intill huset. De var nagot brakiga och hogljudda.
Middagen ats pa en restaurang utmed west beach. Tre ratters maltid och drink till detta for ca 13o kronor for oss bada tva. Nu ar det dax for Alex att kla Julle i yatzi, eftersom Alex bara vunnit en enda gang. Igar spelade vi for forsta gangen med vart nya yatzispel och da fick Julle yatzi pa ettor forsta slaget och Alex pa tvaor pa sitt forsta slag. Det har vi aldrig varit med om. Idag vid poolen fick jag yatzi igen! (Julle alltsa)
Railay west beach






Ao Nang


Alex nya kompis





Antligen pa vagen hem igen

Utanfor var bungalow


Alex kompis nummer tva


Ganska lika eller?












Vi at: spring rolls, wonton soup, fried chicken och fried rice with chicken

Julle drack C lover och Alex pineapple delight

1 kommentar:

  1. Anonym9/11/08

    Helgen som gått har varit regnig, blåsig, mulen, trist...ja en helt normal skånsk vinterhelg alltså! Att ligga vid poolen, dricka drinkar och spela yatzy låter verkligen exotiskt när man står här!!

    Det mest spännande som hänt var när Malte kom med sin permobil och letade efter "utställda sjukvårdslådor"! Då blev det fart på Totte!!

    Tänkte att om det var ni som skulle ställt ut dem så hade ni nog meddelat oss om detta!!!

    Nehej....Nu är det söndag kväll alltså vankas det Poirot på Tv!!!

    Husvakterna

    SvaraRadera

Skriv något roligt vet jag!