måndag, november 17, 2008

Thailand Dag 13

Shoppingdag. Eftersom vi inte har sa manga dagar kvar ville vi handla lite klader till. Akte in till Ao Nang efter frukost. Varmen stekte oss redan da. Vi borjade tvivla pa att det var ratt dag att shoppa. Efter en lang promenad och ett par inkop senare i gassande solsken satte vi oss genomsvettiga pa en restaurang dar Lars och Mats motte upp efter en stund. Dom hade tillbringat ett par timmar pa stranden istallet. Lars hade tagit tempen pa vattnet i havet pa ca 1,5 meters djup. Han fick fram 33 grader! Helt sanslost! Undrar hur varmt det var i luften idag da. Vi har iaf ac'n pa 26 grader i bungalowen men det kanns som istid nar man kommer in.
Under lunchen sa blaste det upp ordentligt och plotsligt knasstrade och small det till i elskapet over gatan. En stor elexplotion och eld fran skapet foljde efter. Sant som man sett i filmer. Alla stod stilla pa gatan, men ingen kom dock till skada. Oklart vad som egentligen hande. Men det ar val inte sa ovanligt har i den thailandska varlden. Men lite gratis underhallning till maten ar aldrig fel.
Eftersom det borjade smaregna sen sa akte vi hemat igen. Val hemma under julles duschning uppenbarade sig en gestallt over huvudet pa henne. Det var en apa som satt pa det genomskinliga taket over duschen och tittade nyfiket. Fick dock ingen bild pa detta.
Dom var nere for att ata igen. Julle gick ut for att fotografera i hopp om att en skulle glo ner pa alex ocksa men det hande sa klart inte.
Ikvall har vi varit och bokat utflykt till Phi Phi oarna m.m imorgon. Det blir vi och Lasse som aker ut for att utforska. Har aven kopt en undervattenskamera som skall testas.
Sista dagen imorgon. Skall bli trakigt och lamna, men aven skont att komma hem. Men sa fort man gar av planet hemma sa vill man troligtvis tillbaka igen. Blandade kanslor ikvall.
Nu skall vi se om det finns nan bra film pa tv. Skall upp tidigt imorgon igen.
Horde av Lasse att det aven var norrman som nu laste var blogg och vi halsar till er och aven till Annelie som sitter hemma sjalv i hostrusket medan hennes man njuter har pa beachen.


Vanligt thaikok pa moped

Ao Nang

Halvvags runt jorden men aldrig langt hemifran









Stranden i Ao Nang. Spanar efter seniorerna.











Bananer utanfor bungalowen


En del av inkopen idag.


Apa pa baksidan av bungalowen. Det vita ar duschen.

3 kommentarer:

  1. Anonym17/11/08

    Ska bara be att få meddela att natten till idag hade vi vår första frostnatt, så glöm höstrusk, det är snöööö på väg (påstås det men det blir säkert bara regn)!!!

    Kanske ni borde shoppa en tjock tröja också ;)

    Husvakterna

    SvaraRadera
  2. Anonym17/11/08

    Hei hei, så koselig å se bilder fra Thailand. Det ser og høres ut som dere har det veldig fint. Varmt og godt, her i Norge er det 1 pluss. Var i Valdres i helga og der var det 15 cm nysnø. Ja ja det blir trivelig med hvit jul og den kommer fort.
    Klem fra Astrid

    SvaraRadera
  3. Anonym17/11/08

    Hej på Er båda + de bägge äldre gentlemännen ;0) Fick veta av Silvia igår att bloggningen var i full gång även på semestern så nu är jag fullt uppdaterad. Verkar som om Ni inte haft det allt för långsamt därnere men antar att det finns en gräns också för hur många paraplydrinkar och kokosmjölkmåltider en människa kan klara....
    Förmodar att det trots det känns lite trist att lämna paradiset men här hemma har vi ett riktigt redigt skånsk höstväder att erbjuda som lite tröst. Ha en bra tur hem, hoppas tiden går fort...

    Pappa G

    SvaraRadera

Skriv något roligt vet jag!