fredag, juni 26, 2009

Helkväll med vänner

På eftermiddagen hämtades Alex av Julle på jobb. Alice var och hälsade på Alex far så länge. Vi begav oss in i Malmö och hämtade upp Micke på vägen. Gick först en promenad längs gågatan och hälsade på Cindy på India på Triangeln.
Tog sedan var sin latte och gick och satte oss i solen längs med kanalen. Det blåste ganska bra men det var skönt att sitta ned en stund.
Gick sedan vidare ned mot Lilla torg. På vägen stannade vi till vid folkmassan på Gustav Adolfs torg som stod och tittade på U21 matchen mot England. Fick precis med målet till 3-2 på film. Det var ett ordentligt tryck där iaf.

Promenerade sedan vidare bort mot Lilla torg och gick in på Indian Side. En indisk restaurang. Det var helt fullt så vi fick hänga i baren o kolla fotboll en stund först. Cindy mötte upp efter en liten stund. God mat i form av Prawn Puri, Pakora, Chicken Tikka Masala, Naan bröd mm beställdes in och öl och vin till detta. Inte till Julle iofs som var "designated driver". Mycket gott var det och det var roligt att äta något lite annorlunda ute för en gångs skull. Det var ju inte direkt igår man satt en helkväll på Lilla torg heller. Kort o gott en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap med Cindy o Micke som alltid.



Micke kom förbi jobb under dagen och visade sin nya motorcykel.






Tror ni JC i Malmö har REA???










En minneslund för bortgångna Michel Jackson









Micke leker med Naan brödet :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv något roligt vet jag!