torsdag, december 04, 2008

Torsdag 4/12

Trots att det var plusgrader idag så låg snön kvar på vissa ställen ändå. Så länge det blöta inte fryser på när man ska till jobbet på morgonen så är det ok...
En sak som vi noterade idag var att Alice har hittat en ny funktion med våran matta i vardagsrummet. Det är en tuggbenshållare! Se så fint hon stoppar ner sina ben i mattan, redo att bitas i. Hahaha...
Idag tittade vi åter på badkar och hade för oss att boka ett nu äntligen. När vi väl pratade med en försäljare så var priset plötsligt ett par tusen dyrare! Jo, då visar de ett badkar med olika funktioner och finesser som det står grundpaket på. Men i själva verket var det inte grundpaketet de visade utan ett komfortpaket som var ca 5500 kronor dyrare! Man blir så arg. Det som inte ingick i grundpaket var tydligen blandaren bara. Vad ska jag göra med ett kar utan blandare? Alex kanske är sugen på att stå med hinken redo. Men men vi beställde iaf inte det badkaret.
Till kvällsmat blev det wraps med köttfärs.
---
Heute hatten wir ein paar grad warm aber der schnee lag immer noch.
Alice hat eine neue idée mit unseren tepisch gefunden. Ein knochen halter! Kug wie sie die reingesteckt hat. Hehe. Süss ne..
Wir haben heute schon wieder eine badewanne angekugt aber nichts bestellt. Weil sie leider teurer geworden ist als was sie auf den schilt geschrieben hatten. Mann wird so wütend also! Sie wurde auf einmahl 500 euro teurer! Wir haben natürlich keine bestellt.
Am abend haben wir wraps gegessen....




Förstora bilden och se efter.
Det står ett ben längre bak och där framme.
Grisörat har hon oxå lyckats få fast.

1 kommentar:

  1. Anonym6/12/08

    Du är för go Alice!!!
    Det där hade aldrig dina grannar räknat ut ;)

    SvaraRadera

Skriv något roligt vet jag!