torsdag, mars 26, 2009

Våren eller inte?

Våren här?!? Hur många gånger har man inte ställt sig den frågan redan detta året? Idag har det ju varit soligt och fint men fortfarande med en kall vind som kyler ned kinderna snabbt när man inte är i rörelse. Vårblommorna börjar iaf visa sig ordentligt så det är väl ett tecken.
Efter storhandling på eftermiddagen har vi varit och ätit hos Alex far.
Blev en god räkcocktail och till huvudrätt biff med brun sås och lök och till detta stekt potatis och morötter. Kaffe intogs till Lyxfällan. Fem barn och 12 000:- i mat per månad.
Riktigt där är man inte än tack o lov.
Väl hemma igen ser vi att det måste ha snöat en hel del här. Ligger ett litet täcke över gräsmattan. Det var den våren...
-------
Ist der frühling jetzt da? Diese frage hat man sich schon ein paar mal gestellt.
Heute war es sonnig aber immer noch kalt im wind.
Ein paar frühlings blumen sind auf jedenfall schon da.
Nach dem grosseinkauf sind wir zu Alex vater gefahren.
Wie immer haben wir dort schön gegessen.
Nach dem kaffe sind wir nachhause gefahren weil ich morgon wieder arbeiten musste.
Zuhause lag denn wieder schnee auf den rasen.






Alice vid ån nedanför granntomten.



Notera Alex stora hög med morötter....=)

1 kommentar:

  1. Hej hej! Jaa du... svårt att ge exempel på övningar men mest är det ju att ge massor med gott godis som belöning och att man leker nåt riktigt roligt med hunden för att den ska veta att det alltid är roligast att komma till matte. En mer konkret övning som jag brukar göra är att jag lägger hunden och kastar ut både godis och studsande bollar och andra av hundens leksaker framför den. Sen brukar jag ha 2 ex av hundens favvoleksak så att hunden även får lov att ligga stilla fastän den absolut roligaste saken kastas ut bredvid/över den. Sen kallar jag in hunden som ska springa förbi alla roliga och goda saker som jag kastat ut och som belöning tar jag fram det andra exet av favvoleksaken och tokbusar med vovvisen som belöning. Hrm... svårt att förklara såhär...=) Känner du för det så skulle det vara jättekul att träffas och träna med hundarna nån fm när gubbarna sover! Alltid kul att ha sällskap när man tränar och framför allt så kan man hitta på så bra övningar när man har fler hundar med ju =) Å så undrar Linnéa om du vill bada nån dag ;)

    SvaraRadera

Skriv något roligt vet jag!